top of page

ANALYSES & RAPPORTERING

Software voor Analyses & Rapportering

In de Coating industrie worden de eisen steeds hoger gebracht. Dit om het proces maar ook het product verder te verbeteren. Naast het proces en productverbeteringen moet ook rekening gehouden worden met ons gezondheid en milieu. Dit betekend dat de verffabrikanten allerlei grondstoffen gebruiken die optimaal zijn voor het proces, product maar ook ons gezondheid en milieu. Dit maakt het dan ook heel uitdagend en interessant om een product te maken die aan deze eisen voldoen.

Dit boven gezegd te hebben zijn er dus allerlei test- en meetinstrumenten nodig om het proces en productcontroles uit te voeren. Nu we de instrumenten hebben willen we ook de testen en metingen kunnen analyseren en rapporteren. Hiervoor hebben we de onderstaande software systemen.

PosiSoft Desktop Overzicht
PosiSoft Cloud in het centrum.png
Defelsko Prompted Batches.png

Defelsko Analyses & Rapporteringsoftware PosiSoft Desktop

De Defelsko PosiSoft Desktop software voor Windows en MAC is een volledig software systeem die speciaal gemaakt is voor de Coating Industrie. Met dit krachtige software pakket heeft u alles wat een Spuiter, Poedercoater, Nace/Frosio Inspecteur of QC (kwaliteitscontroleur) nodig heeft.

-Importeer bijv de laagdiktemetingen rechtstreeks vanuit de laagdiktemeter via USB, WiFi of van oudere PosiSoft Desktop-versie

-Eenvoudige, intuïtieve menustructuur

-Professionele rapportsjablonen voor de laagdiktemeter, profielmeter, hechtingstester, glansmeter, ovenlogger en alle andere meet disciplines

-NIEUW Zoek opgeslagen batches op testtype, batchnaam of batchnotitie

-Exporteer metingen als .csv (door komma's gescheiden waarde) bestanden bijv uit de laagdiktemeter voor eenvoudige import in Excel en andere spreadsheets

-PDF-documenten als batches importeren, ideaal voor het opnemen van meetgegevens van niet-ondersteunde of niet-digitale instrumenten in rapporten zoals bijv, Textex tape test, stoftest, cross cut hechtingstest, reinheidtest, bresle zouttest, dauwpuntmeting en nog veel meer.

-Prompted Batch Modus: maak vooraf gedefinieerde batches met tekst- en afbeeldingen waarop de meetpunten zichtbaar worden op het scherm van de Defelsko positector 6000 laagdiktemeter voor elke laagdikte meting. Upload de batch vanuit de PosiSoft Desktop naar de PosiTector 6000 laagdiktemeter, 200 laagdiktemeter voor op hout en beton en de UTG wanddiktemeters (alleen de advanced modellen)

-Eigen Gemaakte Rapporten: importeer PDF-formulieren en overlay drag-and-drop-velden om inspectiegegevens automatisch in te vullen

PosiSoft Cloud Net Software_edited_edited_edited.jpg
PosiSoft Cloud in het centrum.png

Defelsko PosiSoft.net Cloud Opslag en Rapporteringsoftware

De Defelsko PosiSoft.net is een web based software om de meetgegevens veilig te bewaren, meetgegevens in te zien en rapporten te genereren. Tevens is de PosiSoft.net in verbinding met de Defelsko Advanced Body meters, PosiSoft Desktop voor Windows en Mac en de PosiTector App voor Android en IOS.

Registreer gratis op PosiSoft.net en meld uw Defelsko Advanced Body meter aan met de serienummer en de key-nummer die te vinden zijn in het menu van de meter bij de regel "info". Na registratie en aanmelding heeft uw Defelsko Advanced Body meter alleen nog WiFi verbinding nodig om bijvoorbeeld de coating laagdikte metingen automatisch te laten synchroniseren naar de Defelsko PosiSoft cloud oplsag. 

Klik op de onderstaande links om alle mogelijkheden te bekijken.

Defelsko PosiTector App Android & IOS
Defelsko Positector App.png

Defelsko PosiTector App Analyses & Rapporteringsoftware voor Android & IOS

Met de PosiTector App voor Android & IOS heeft u een krachtige analyse en rapportering software tool overal bij de hand. De PosiTector App verbindt PosiTector Advanced-meters*, de PosiTector SmartLink en PosiTest AT-A automatische hechtingstesters* met uw smartphone/tablet apparaat.

*PosiTest AT-A touchscreen modellen en PosiTector Advanced meter met serienummers groter dan 784.000 zijn compatibel met de PosiTector-app.

PosiSoft Cloud in het centrum.png
bottom of page