top of page
Defelsko Advanced body & dauwpuntmeetsonde
Defelsko Verwisselbare Klimaar meetsondes.jpg
Defeslko DPM Cloud mogelijkheden.png

Defelsko Dauwpuntmeter (Advanced & Standaard Body)

Met de Defelsko Body (Advanced of Standaard) meet de meter klimatologische omstandigheden, waaronder: relatieve vochtigheid (%RH), luchttemperatuur, oppervlaktetemperatuur, dauwpunttemperatuur, het verschil tussen oppervlakte- en dauwpunttemperatuur (Delta), windsnelheid, en natteboltemperatuur. Beschikbare opties:

-Geïntegreerde sonde met direct contact oppervlaktetemperatuursensor

-Geïntegreerde sonde met infrarood oppervlaktetemperatuursensor

-Geïntegreerde sonde met K-type bekabelde oppervlaktetemperatuursensor (magnetische sensor)

-Geïntegreerde sonde met windsnelheidssensor

-Bekabelde sonde met 1/2" NPT-schroefdraad (voor perslucht)

Uniek:

In combinatie met de Advanced Body heeft u ook de mogelijkheid om een melding te ontvangen via WiFi per e-mail wanneer de ingestelde limieten zijn overschreden. Verder heeft u ook direct verbinding vanuit de PosiSoft Desktop met de meter om ook live de klimatologische waardes te volgen.

DPM besteloverzicht.png
Defelsko DPM-L Afbeelding_edited_edited.jpg
Defelsko DPM-L Logger voor Smartphone en Advanced Body.jpg

Defelsko DPM-L Klimaatlogger

Defelsko DPM-L Klimaatlogger met geïntrigeerde magnetische oppervlaktetemperatuursonde meet en slaat de klimatologische metingen op op basis van de ingestelde intervaltijd. Alle metingen zoals omgevings- en oppervlaktetemperatuur, relatieve vochtigheid, dauwpunttemperatuur en de Delta T (oppervlaktetemperatuur - Dauwpunt) worden opgeslagen. De meter wordt verbonden met de PosiTector App voor IOS & Android apparaten of met de Defelsko Advanced Body doormiddel van Bluetooth. Tijdens de verbinding kunnen er live metingen weergegeven en handmatig opgeslagen worden. Of er wordt een nieuwe batch/groep aangemaakt met de gewenste intervaltijd voor de aankomende periode.

Defelsko DPM-Logger met Tablet.jpg
Dewmag magnetisch_edited.png

TQC Sheen Dewmag Magnetische Thermo-Hygrometer

Op de kruising van luchttemperatuur en relatieve vochtigheid kan het dauwpunt worden afgelezen. Een evenveens ingebouwde oppervlakte sensor geeft de temperatuur weer zodat het verschil tussen oppervlakte- en dauwpunt temperatuur eenvoudig en snel is af te lezen.

TQC Sheen Dewcheck_edited.jpg

TQC Sheen DewCheck 4 dauwpuntmeter

De dauwpuntmeter meet alle klimaatparameters die nodig zijn voor het behandelen van oppervlakten met coatings. De meter meet omgevingstemperatuur Ta, oppervlaktetemperatuur Ts, dauwpunttemperatuur Td, relatieve vochtigheid %RH en het belangrijkst de delta T dauwpunt verschil oppervlaktetemperatuur TΔ delta.

TQC Sheen Thermo Hygrometer.png

TQC Sheen Thermo-Hygrometer

De TQC Sheen Thermo-Hygrometer is een eenvoudige digitale zakmodel meter. Zowel luchttemperatuur als luchtvochtigheid worden gelijktijdig in display weergegeven. Min/Max geheugen °C/°F selectie. HOLD toets en dauwpuntindicatie.

Thermapen_edited.jpg

TQC Sheen Thermapen met Oppervlakte meetsensor

De oppervlaktesonde is ideaal voor het meten van de temperatuur van diverse platte oppervlakken, zoals kookplaten, leidingen, lagers, enz.

Snelle reactietijd van de oppervlakte meetsensor met een meetbereik van -49,9 t/m 299,9 °C

Nauwkeurigheid ±0,4°C of ±1%

TE0030-1.webp

TQC Sheen Thermapen met Steekthermometer

De steekthermometer met een spitse punt voor algemeen gebruik is geschikt voor vloeistoffen en halfvaste stoffen.

Snelle reactietijd van de oppervlakte meetsensor met een meetbereik van -49,9 t/m 299,9 °C

Nauwkeurigheid ±0,4°C of ±1%

TQC Sheen Slinger.png

TQC Sheen Slinger-Psychrometer

Psychrometer van het Bacharach-type voor het aangeven van het percentage relatieve vochtigheid op basis van het natte-bol-droge-bolthermometerprincipe. De plastic behuizing van het instrument is voorzien van een omrekeningsschaal voor de berekening van het percentage relatieve vochtigheid.

Basis IR meter_edited_edited.jpg

Infrarood Basis Thermometer

De Infrarood Basis Thermometer is ideaal om objecten te meten die een hoge emissiviteit waarde heeft zoals menselijke huid, kunststoffen en plastics.

Standaard IR meter

Infrarood Standaard Thermometer

Met de Infrarood Standaard Thermometer kan je de temperatuur van alle objecten meten doormiddel van de emissiviteit te veranderen.

Curve X 4 met zijkant

TQC Sheen CurveX 4 Oven Logger

De CurveX 4 biedt geavanceerde oventemperatuurgegevens. In combinatie met de (gratis) Ideal Finish Analysis-software is deze datalogger van vitaal belang voor elke oven voor het uitharden van verf. Het biedt inzicht in de efficiëntie van de oventemperatuur, stroomlijnt operaties en verlaagt de bedrijfskosten.

Acc CurveX items_edited.jpg

TQC Sheen CurveX Oven Logger Accessoires

TQC Sheen bied verschillende isolatieboxen met de bijbehorende warmte absorber en de meetsondes die met klem of magnetisch bevestigd worden. 

bottom of page