top of page
Defelsko Advanced Body

Defelsko Advanced Body

De Defelsko Advanced Body is een veelzijdige diktemeter. Van metingen opslaan of automatisch synchroniseren tot specifieke kalibraties. Met de speciale functie om ook het A-Beeld te zien maakt het een professionele ultrasone wanddiktemeter en coating laagdiktemeter. Met het A-Beeld kun je precies zien wat het geluid doet in het te meten materiaal.

Defelsko Advanced Body

Defelsko Standaard Body

De Defelsko Standaard Body diktemeter heeft de mogelijkheid om 250 metingen op te slaan en deze met de bijgeleverde USB kabel over te zetten naar de PC. De Standaard Body model heeft geen A-Beeld functie als de Advanced Body model meter. 

Defelsko UTG met kabel en zonder_edited_edited.jpg

Defelsko UTG-C meetsondes

Met de UTG C serie dual element meetsondes is door zijn V-path ultrasone geluid goed voor materiaaldikte te meten met pitting of corrosie.

Defelsko UTG-M

Defelsko UTG-M meetsondes

De Defelsko UTG M ultrasone single element (multi-echo) meetsonde om de metaaldikte van een nieuwe of licht gecorrodeerde structuur nauwkeurig te meten, terwijl de dikte van beschermende coatings wordt genegeerd.

Defelsko UTG-P

Defelsko UTG-P meetsonde

De Defelsko UTG P ultrasone single element meetsonde (precisie) gebruikt een enkelvoudige vertragingslijntransducer om de dikte van dunne materialen, inclusief kunststoffen en metalen, nauwkeurig te meten. Het schakelt automatisch tussen single-echo of multiple-echo modi, afhankelijk van het materiaal en de dikte.

bottom of page