top of page

WANDDIKTEMETERS

Defelsko Advanced Body

Defelsko PosiTector Advanced Body voor diverse meetsondes

De Defelsko Advanced Body is een veelzijdige diktemeter. Van metingen opslaan of automatisch synchroniseren tot specifieke kalibraties. Met de speciale functie om ook het A-Beeld te zien maakt het een professionele ultrasone wanddiktemeter en coating laagdiktemeter. Met het A-Beeld kun je precies zien wat het geluid doet in het te meten materiaal.

Defelsko Advanced Body

Defelsko PosiTector Standaard Body voor diverse meetsondes

De Defelsko Standaard Body heeft de mogelijkheid om 1000 metingen per meetsonde op te slaan en deze met de bijgeleverde USB kabel over te zetten naar de gratis PosiSoft Desktop Software. De Standaard Body model heeft geen A-Beeld functie als de Advanced Body model meter. 

Defelsko UTG met kabel en zonder_edited_edited.jpg

Defelsko PosiTector UTG-C meetsondes

Met de UTG C serie dual element meetsondes is door zijn V-path ultrasone geluid goed voor materiaaldikte te meten met pitting of corrosie.

Defelsko UTG-M

Defelsko PosiTector UTG-M meetsondes

De Defelsko UTG M ultrasone single element (multi-echo) meetsonde om de metaaldikte van een nieuwe of licht gecorrodeerde structuur nauwkeurig te meten, terwijl de dikte van beschermende coatings wordt genegeerd.

Defelsko UTG-P

Defelsko PosiTector UTG-P meetsonde

De Defelsko UTG P ultrasone single element meetsonde (precisie) gebruikt een enkelvoudige vertragingslijntransducer om de dikte van dunne materialen, inclusief kunststoffen en metalen, nauwkeurig te meten. Het schakelt automatisch tussen single-echo of multiple-echo modi, afhankelijk van het materiaal en de dikte.

bottom of page