top of page
Defelsko ATA Automatische hechtingsteser voor coatings

Defelsko ATA Automatische Hechtingstester

Met de Defelsko ATA Automatische Hechtingstester kunt u op verschillende ondergronden zoals metaal, hout of beton precies de hechting meten van de coating.

Defelsko ATM Manuele Hechtingstester

Defelsko ATM Manuele Hechtingstester

Met de Defelsko ATM Manuele Hechtingster kunt u op verschillende ondergronden zoals metaal, hout of beton precies de hechting meten van de coating. 

TQC Sheen Master Paint Plate MPP

TQC Sheen Multi Tester Master Paint Plate

De MPP is een multi tool voor de dagelijkse schilder. 

TQC Sheen Cross Cut Hechtingstest KIT CC2000

TQC Sheen Cross Cut Hechtingstest KIT CC2000

De TQC CC2000 Cross Cut Adhesion Test KIT wordt gebruikt om de hechting van droge verflagen op hun substraat te testen door middel van een reeks sneden door de coating. Twee reeksen parallelle sneden kruislings ten opzichte van elkaar om een patroon van 25 of 100 gelijksoortige vierkanten te verkrijgen. Het geregeerde oppervlak wordt beoordeeld met behulp van een tabelkaart na een korte behandeling met een stijve borstel, of plakband voor harde ondergronden.
Het snijmes van de TQC Cross Cut Adhesion Test CC2000 is eenvoudig te verwisselen zonder gebruik van extra gereedschap. De zelfpositionerende mesbeugel van de TQC Cross Cut Adhesion Test CC2000 zorgt voor gelijke druk op het snijmes.
Elke TQC Cross Cut Adhesion Test KIT CC2000 bevat een handvat met cutter, een borstel, een verlichte loupe en een rol kleefband acc. ISO 2409.
Messen en tape kunnen ook als reserve besteld worden

bottom of page