top of page

HECHTINGSTESTERS

Defelsko ATA Automatische hechtingsteser voor coatings

Defelsko PosiTest AT-A Automatische Hechtingstester

Wanneer u de hechting van coatings op metaal, hout, beton en soortgelijke ondergronden moet meten, is onze Defelsko PosiTest Pull-off Automatische Hechtingstester de ideale oplossing.

Voor uitgebreide informatie klik op deze link

Defelsko ATM Manuele Hechtingstester

Defelsko PosiTector AT-M Manuele Hechtingstester

Met de Defelsko PosiTest AT-M Manuele Hechtingster kunt u op verschillende ondergronden zoals metaal, hout of beton precies de hechting meten van de coating.

Voor uitgebreide informatie klik op deze link

TQC Sheen Master Paint Plate MPP

TQC Sheen Master Paint Plate Multitester

De MPP is een multi tool voor de dagelijkse schilder. De Master Paint Plate (MPP) Multitester SP3000 is een duurzame en draagbare cross-cut testkit waarop u kunt vertrouwen om uw inkten en coatings te inspecteren volgens internationale normen.

Voor uitgebreide informatie klik op deze link

TQC Sheen Cross Cut Hechtingstest KIT CC2000

TQC Sheen Cross Cut Hechtingstest KIT CC2000

De TQC CC2000 Cross Cut Adhesion Test KIT wordt gebruikt om de hechting van droge verflagen op hun substraat te testen door middel van een reeks sneden door de coating. Twee reeksen parallelle sneden kruislings ten opzichte van elkaar om een patroon van 25 of 100 gelijksoortige vierkanten te verkrijgen. Het geregeerde oppervlak wordt beoordeeld met behulp van een tabelkaart na een korte behandeling met een stijve borstel, of plakband voor harde ondergronden.
Het snijmes van de TQC Cross Cut Adhesion Test CC2000 is eenvoudig te verwisselen zonder gebruik van extra gereedschap. De zelfpositionerende mesbeugel van de TQC Cross Cut Adhesion Test CC2000 zorgt voor gelijke druk op het snijmes.
Elke TQC Cross Cut Adhesion Test KIT CC2000 bevat een handvat met cutter, een borstel, een verlichte loupe en een rol kleefband acc. ISO 2409.
Messen en tape kunnen ook als reserve besteld worden

bottom of page