top of page

HECHTINGSTESTER

Defelsko ATA Automatische hechtingsteser voor coatings
Defelsko PosiTest Adhesion en Cohesion uitleg
Defelsko AT-A automatische hechtingstester
Defelsko dollies en boren
Defelsko PosiTest AT-M handmatige hechtingstester
Delfelsko hechting adhesie of cohesie
Defelsko PosiTest AT hechtingstester tekening actuator
Defelsko PosiTest AT-A automatische hechtingstester inspector
Defelsko PosiTest AT 20 en 50mm dollies en boren
Defelsko Positest AT-A automatische hechtingstester display
Defelsko PosiTest AT 20 en 50mm dollies
Defelsko PosiTest AT-A automatische overzicht

Defelsko PosiTector AT-A Automatische Hechtingstester

Wanneer u de hechting van coatings op metaal, hout, beton en soortgelijke ondergronden moet meten, is onze Defelsko PosiTest Pull-off Automatische Hechtingstester de ideale oplossing.

Beschrijving

Onze robuuste en betrouwbare hechtingstesters worden u aangeboden door Defelsko, ons gespecialiseerde merk voor verftests, en voldoen aan een aantal internationale normen.

Het Defelsko PosiTest- assortiment trekhechtingstesters meet snel en nauwkeurig de kracht die nodig is om een gespecificeerde testdiameter van een coating weg te trekken van een substraat met behulp van hydraulische druk.

Opgepompte adhesietesterkracht

Defelsko maakt handmatige en automatische hechtingstesters en beide modellen zijn voorzien van krachtige hydraulische pompen. Je krijgt een elektronisch gestuurde pomp op de automatische versie. Dit vermindert de inspanning van de gebruiker en elimineert elk risico dat de operator het trekproces beïnvloedt.

Een zeer nauwkeurige hechtingstester

Elke Defelsko PosiTest AT-A automatische hechtingstester druksysteem is gekalibreerd en gecertificeerd tot ± 1% nauwkeurigheid met behulp van een traceerbare load cell. Bovendien zorgt de hoogwaardige industriële druksensor voor blijvende nauwkeurigheid.

Duurzame prestaties van de hechtingstester

De Defelsko PosiTest AT-A automatische hechtingstesters worden geleverd in een robuuste behuizing die weerbestendig, stofdicht en schokbestendig is.

Draagbare pull-off hechtingstesters

Onze hechttesters heeft geen externe voedingsbron nodig. Dit maakt ze volledig draagbaar en perfect voor gebruik zowel in het lab als in het veld.

Stabiele PosiTest-inspectie

De Defelsko PosiTest AT-A automatische hechtingstester compenseert een verkeerde uitlijning. De zelfuitlijnende snelkoppelingsactuator en de bolvormige scharnierende dollykop zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de trekkracht over het te testen oppervlak. Dit voorkomt een eenzijdige trek en u krijgt betrouwbare, nauwkeurige metingen op zowel gladde als oneffen oppervlakken.

Een PosiTest-geheugenmachine

De interne geheugens van onze automatische hechtingstesters zijn krachtig genoeg om gegevens en gebruikersnotities op te slaan over maximaal 100.000 pulls in 1.000 batches. De schat aan informatie die het kan bevatten omvat:

 • Maximale trekdruk

 • Aard van breuk

 • Snelheid van de hechtingstester

 • Test tijdsduur

 • Dolly maat

 • Geslaagd/gezakt

Het interne geheugen van de handmatige versie van onze hechtingstester kan informatie opslaan voor maximaal 200 trekjes, waaronder:

 • Maximale trekdruk

 • Snelheid van de hechtingstester

 • Test tijdsduur

 • Dolly maat

PosiTest trekkracht

U heeft de controle over de trekkracht van uw hechtingstester : met de trekkrachtindicator kunt u de treksnelheid volgen en aanpassen in overeenstemming met internationale normen.

Een hechtingstester voor meerdere sectoren

Onze Defelsko PosiTest AT-A automatische adhesietesters worden gebruikt door teams die actief zijn in meerdere sectoren – alles van voedsel- en drankproducenten tot marine-, defensie- , energie- en bouw- en engineeringbedrijven.

Perfecte PosiTest-inspectie – standaard

U kunt erop vertrouwen dat onze pull-off adhesietesters u zeer nauwkeurige resultaten geven volgens de strengste internationale normen, waaronder:

Optionele accessoires voor hechtingstesters

U kunt een aantal optionele extra’s kiezen ter ondersteuning van de inspecties die u uitvoert met uw Defelsko PosiTest  AT-A automatische hechtingstester.

PosiTest 50 mm accessoirekit

 • Ideaal voor afwerkingen met een lagere hechtsterkte, zoals coatings op hout, beton of kunststof

 • Een groter oppervlak van de dolly zorgt voor verbeterde precisie en herhaalbaarheid in het lage bereik

 • Bereik 0-500 psi (0-3,5 MPa)

 • Inclusief 50 mm afstandhouder, 50 mm gatenzaag en 50 mm aluminium testkarren

Boorsjabloon voor 20 mm en 50 mm PosiTest / dolly-test

Boorsjabloon en boorbits om het testgebied te isoleren. Ideaal voor dikkere lagen op beton.

Positest voor Windows en Apple-analysesoftware

Onze krachtige Defelsko PosiSoft Desktop software analyseert uw testresultaten en stelt u in staat ze duidelijk weer te geven in grafiek-, grafiek- of histogramformaat. Bovendien kunt u uw adhesie tester gegevens naar een document of spreadsheet downloaden.

PosiTest lijmset

Schaf extra lijm, mengstaafjes, paletten en wattenstaafjes aan voor uw hechtingstester.

Dolly hechtingstesters

Extra leveringen van 10, 14, 20 en 50 mm dolly’s voor uw Positest- inspectieapparaat zijn beschikbaar.

Dolly-testprocedure / Hoe gebruik je een trekhechtingstester?

Dus, hoe gebruik je een PosiTest trekkrachttester? Het is een vrij eenvoudig proces, volg gewoon deze basisstappen. Je presteert straks zeer nauwkeurig PosiTest inspecties van uw inkten en coatings:

 1. Voorbereiding dolly en coating: Reinig en schuur uw PosiTest- dolly en coating ter voorbereiding

 2. Lijm- en dollytoepassing: Bereid uw lijm voor en breng deze aan op de dolly. De dolly wordt vervolgens op het gecoate oppervlak geplakt en de lijm kan uitharden.

 3. Scheiding testgebied: Het testgebied van de coating wordt door snijden of boren gescheiden van het gebied rondom de dolly.

 4. PosiTest pull-off test: Voer uw pull-off adhesietest uit met een handmatige of automatische adhesietester.

 5. Bewaar de resultaten van uw pull-off adhesietester

Positest Hechtingstester – Handleiding

Kenmerken van onze handmatige PosiTest hechtingstester :

 • Zwaar uitgevoerde handmatige hydraulische pomp die is ontworpen om met een enkele slag een soepele en continue hechtingstesterdruk uit te oefenen

 • Treksnelheidsindicator om de trekkracht handmatig te controleren en aan te passen

Positest Hechtingstester – Automatisch

Kenmerken van onze automatische PosiTest hechtingstester:

 • De elektronisch gestuurde hydraulische pomp past automatisch een soepele en continue hechtingstesterdruk toe met een door de gebruiker gespecificeerde snelheid

 • Test met een simpele druk op de knop. Geen draaien, pompen of zwengelen. Geen kleppen om te sluiten, naalden om te resetten of schalen om af te stellen

 • Door de gebruiker te selecteren treksnelheden zorgen ervoor dat wordt voldaan aan internationale testmethoden voor een verscheidenheid aan industrieën, waaronder metaal, hout en beton

 • Ingebouwde oplaadbare batterijen voeren meer dan 200 tests per lading uit. Ga door met testen op netstroom terwijl de batterijen worden opgeladen. Geleverd met een universele AC-adapter

bottom of page