top of page

OPPERVLAKTEREINHEID

breslekit-01-1024x1024.png

TQC Sheen Bresle Kit

TQC Sheen Bresle KIT-natriumchloride testkit
Geleverd met: Digitale geleidbaarheidsmeter, 25x Bresle patch, 6x 25ml bekerglas, 200ml gedestilleerd water, 20ml injectiespuit met naald, kalibratie- en spoeloplossing, magnetische Bresle testspotmarker.

Voor uitgebreide informatie klik op deze link

155898764884595983.png

TQC Sheen Bresle Patches

Bresle-patches worden gebruikt om te testen op oppervlakteverontreinigingen, zoals zouten. De patch wordt beschreven in ISO 8502-6 en -9, ook bekend als de Bresle-methode. Deze Bresle-methode wordt algemeen gebruikt om het niveau van oppervlaktezouten te meten vóór coating.

Voor uitgebreide informatie klik op deze link

ISO 8501-1  2007 straalreinheid_edited_edited_edited.jpg

Geïllustreerd boek The Rust Grade Book ISO 8501-1: 2007

In 2007 bijgewerkte versie van de standaardmaat voor de visuele beoordeling van roest en zuiverheidsgraden van niet-gecoat staal. Ook bekend als de “Zweedse staalstraalkwaliteiten” SS 05 59 00 (Sa). Bevat kleurenfoto’s van hoge kwaliteit voor het schatten van het roestgehalte en de zuiverheidsgraad na reiniging met de hand of machinaal (ook met stralen).

STOF-TESTKIT02-2.webp

TQC Sheen Stof Testkit

TQC Stof Testkit leveringsomvang: Doos met displaybord voor de stofvergelijker, stofbeoordelingsplaat, plakband voor verlichte loep en een set testregistratiebladen.

De TQC Stof Testkit volgens ISO 8502-3 maakt beoordeling mogelijk van de hoeveelheid en grootte van stofdeeltjes op oppervlakken die zijn voorbereid om te worden geverfd. Stof op gestraalde oppervlakken kan de hechting van de coating verminderen, wat kan leiden tot voortijdig falen van de coating en een ondermaatse coatingafwerking.

TQC Sheen Stof Test Tape SP3209

TQC Sheen Tape voor de Stof Testkit

ISO 8502-3 - Voorbehandeling van staaloppervlakken voor het aanbrengen van verf en aanverwante producten - Beproevingen voor de bepaling van de oppervlaktereinheid - Deel 3: Bepaling van stof op stalen oppervlakken voorbehandeld voor het verven (methode met drukgevoelige kleefband)

Gestandaardiseerde tape voor de TQC Dust Test Kit, voldoet aan ISO 8502-3 (hecht-afpelsterkte van minimaal 190N per meter breedte).

PTK.png

TQC Sheen Voorbehandelingstestkit (PTK)

De voorbehandelingstestkit is speciaal samengesteld om alle relevante parameters te controleren tijdens de voorbehandeling van staal vóór het verven. De PTK is verkrijgbaar als BASIC KIT en FULL KIT.
 

Voor uitgebreide informatie klik op deze link

TQC-Amine-Blush-Kit-WEB-2022.webp

TQC Sheen Amine Blush Kit

De TQC Sheen Amine blush is een makkelijk te gebruiken en snelle kit voor het testen van de Amina Blush op een oppervlak. De snelle en adequate testkit bevat een 3-staps indicator en zorgt voor een snelle en veilige herkenning van amineverontreinigingen op het oppervlak. Met de kit kunnen 100 tests uit één kit worden uitgevoerd. De duidelijke kleurindicator gaat van geel naar rood naar paars. Waar rood een mogelijke aanwezigheid toont en je even later opnieuw moet controleren, en paars is Amines aanwezig.

TQC Sheen UV lamp

TQC Sheen UV Inspectie Lamp

Handzame, lichtgewicht, UV pocket flashlight, aangedreven door een zeer sterke LED met 390-410nm golflengte. De TQC Sheen UV pocket flashlight wordt gebruikt om vervuiling op te sporen die reageert op UV licht en onder normaal licht onzichtbaar is. Voorbeelden hiervan zijn organische vetten en alkaline. Ideaal om reinheid van staal voorafgaand aan het coaten te inspecteren

bottom of page