top of page

OPPERVLAKTEREINHEID

TQC Sheen Bresle Test Kit SP7310
breslekit-01-1024x1024.png
TQC Sheen Digitale Conductiviteitsmeter
breslepatch-LD6515-03-1-1024x1024.png
TQC Sheen Bresle Patch

TQC Sheen Bresle Kit

TQC Sheen Bresle KIT-natriumchloride testkit
Geleverd met: Digitale geleidbaarheidsmeter, 25x Bresle patch, 6x 25ml bekerglas, 200ml gedestilleerd water, 20ml injectiespuit met naald, kalibratie- en spoeloplossing, magnetische Bresle testspotmarker.

De Bresle Kit – Natriumchloride Test Kit voldoet aan de ISO 8502-6 en ISO 8502-9 normen die de Bresle Methode beschrijven om het gehalte aan oplosbare zouten te bepalen met behulp van een Bresle patch of Bresle sampler, gedestilleerd water en een geleidbaarheidsmeter. Het geleidingsvermogen is in hoofdzaak recht evenredig met de concentratie van opgeloste chloride-ionen in de oplossing. De kit bevat al het nodige materiaal om een bresle-test uit te voeren die de verontreiniging van oplosbare zouten op gestraalde oppervlakken vóór het coaten aangeeft. In de Bresle Kit – Natriumchloride Test Kit zit een geleidbaarheidsmeter die gebruikt wordt voor de bepaling van oplosbare zoutionen zoals chloriden, sulfaten en nitraten.

Beschrijving:

Onze Bresle Test Kit, ontwikkeld door TQC Sheen, ons gespecialiseerde merk voor verftesten, is perfect voor bedrijven die werken met maritieme coatings, beschermende coatings en pijplijncoatings. Het zal u helpen om de aanwezigheid van oplosbare zouten te detecteren, uitgedrukt in milligram per vierkante meter. Een absoluut schoon oppervlak is een must voor succesvol coating werk. Zout dat onder een coatinglaag is opgesloten, trekt vanwege zijn hygroscopische aard vocht aan, waardoor corrosie en putjes ontstaan.

Gestraalde oppervlakken zien er misschien perfect uit, maar zouten – een van de meest schadelijke verontreinigingen – kunnen niet met het blote oog worden gezien. Deze verontreinigingen kunnen door verschillende redenen worden veroorzaakt, van luchtverontreiniging en een maritieme omgeving tot vervuilde straalmedia. Het is essentieel om oplosbaar zout te testen voordat een coating wordt aangebracht.

Wanneer u in onze Bresle Test Kit investeert, krijgt u alle apparatuur die u nodig heeft voor het testen van oplosbare zouten op gestraalde oppervlakken. In de Bresle Test Kit vindt u een geleidbaarheidsmeter waarmee u nauwkeurig het chloride-, sulfaat- en nitraatgehalte van uw oplossing kunt testen.

ISO-conform testen:

Onze Bresle-testkit bevat alle benodigde apparatuur om een ​​Bresle-test uit te voeren die de verontreiniging van oplosbare zouten op gestraalde oppervlakken vóór het coaten aangeeft

Onze kit voldoet aan de normen ISO 8502-6 en ISO 8502-9 .

Blast-media Bresle kit testen:

Met de kit kunt u tevens de vervuiling van het gebruikte straalmiddel bepalen. Dit is belangrijk om te voorkomen dat de opgeloste zouten in de gerecyclede schuurmiddelen of het water het te reinigen oppervlak opnieuw verontreinigen.

Expert kennis:

Bij Industrial Physics delen we onderweg graag een beetje kennis. Dus waarom bekijkt u niet onze recente blog over het testen van Bresle-kits ?

Scope of supply:

De Bresle Chloride-testkit bestaat uit:

  • Koffer

  • Digitale geleidbaarheidsmeter

  • 25 Bresle-pleisters

  • Gedistilleerd water

  • Kalibratie- en reinigingsoplossingen

  • ers en spuiten

155898764884595983.png
breslepatch-LD6515-03-1-1024x1024.png
TQC Sheen Bresle Patch

TQC Sheen Bresle Patches

De TQC Sheen Bresle patch conform ISO 8502-6 is een ronde zelfklevende kunststof patch met een membraan van medische kwaliteit en een bekend oppervlak. Door de ronde vorm is hij sterker, terwijl de patch tegelijkertijd een schone verwijdering heeft, verwaarloosbare patchvervuiling, geen afbrekend schuim en siliconenvrij is. Elke patch is gecertificeerd en traceerbaar. Deze unieke Bresle patch is getest door wereldleiders in de coating industrie.

Methode

Bresle-patches worden gebruikt om te testen op oppervlakteverontreinigingen, zoals zouten. De patch wordt beschreven in ISO 8502-6 en -9, ook bekend als de Bresle-methode. Deze Bresle-methode wordt algemeen gebruikt om het niveau van oppervlaktezouten te meten vóór coating.

Voorkom onderhoudskosten met onze Bresle Patch Test

Een te hoog zoutgehalte kan leiden tot defecten aan de coating, zoals blaarvorming en corrosie, wat resulteert in aanzienlijke onderhoudskosten voor de scheepvaart, schepen, ballasttanks, olie- en gaspijpleidingen, industriële constructies en stalen raamwerken. Daarom is het uitvoeren van zouttests, waarbij u zich houdt aan de zouttestmethoden en -normen, van cruciaal belang voor het beschermen van uw bedrijfsmiddelen en het verlagen van de onderhoudskosten op de lange termijn.

Bresle-patch Test-kit:

De TQC Sheen Bresle-patches zijn verbruiksartikelen voor de complete Bresle-testkit die bestaat uit een geleidbaarheidsmeter, vloeistoffen en de Bresle-testhandleiding.

bottom of page