top of page

DIVERSE INSTRUMENTEN

TQC Sheen Analytische Balans 124A

TQC Sheen Analytische Balans Mark 124A

De TQC Analytical Balance Mark 124A is een weegschaal van topkwaliteit die elegantie combineert met uiterst betrouwbare meetprestaties. De nauwkeurigheid en het bereik komen perfect overeen met de specificaties van de machu-test die een verplichte test is in Qualicoat, QIB en GSB geaccrediteerde laboratoria.
TQC Analytical Balance Mark 124A Weegcapaciteit: 120 g
Afleesbaarheid: 0,1 mg (0,0001g)
Reproduceerbaarheid (standaardafwijking): 0,1 mg
Lineariteit: ± 0,3 mg
Gevoeligheidsafwijking (10…30 °C): ± 3 ppm / °C Autozero: AAN-UIT vanuit Menu Pan grootte: 80mm
Afmetingen behuizing (BxDxH): 205 x 325 x 315 mm
Nettogewicht: 7,4 kg

Verwarmbare magnetische roerder.png

TQC Sheen verwarmbare magnetische roerder met temperatuursonde

TQC verwarmbare magnetische roerapparaat met externe temperatuursonde, steunstaaf en klem.
De keramisch gecoate hete plaat van de Magnetic Hotplate Stirrer heeft een hoge chemische/Acid bestendigheid. De Jog-Shuttle schakelaar (Draai + Duw) vergemakkelijkt het instellen van warmte (tot 380°C), roersnelheid (80-1500 RPM) en tijd. Het verlichte display toont deze waarden, en ze kunnen in het geheugen worden opgeslagen. De temperatuur is instelbaar in stappen van 0,5°C, de roersnelheid in stappen van 5 RPM. De Magnetic Hotplate Stirrer heeft een inhoud van 20 liter.
Het einde van een run of sondefout wordt aangegeven met een akoestisch signaal. De Magnetic Hotplate Stirrer is beveiligd tegen oververhitting en overbelasting.
TQC Digitale Hotplate Roerder, incl. temperatuursonde

OPPERVLAKTE-MICROSCOOP01-1_edited.jpg

TQC Sheen 10x Oppervlakte Microscoop met verlichting en schaalverdeling

De TQC Sheen oppervlakte microscoop met ingebouwd LED ringlicht en meetschaal in zakformaat compleet met hard lederen etui.

Ideaal voor het inspecteren, opsporen en meten van coatingdefecten zoals scheurwijdten, pinholes, krassen, insluitingen en andere oppervlakte-imperfecties. Kan direct op het oppervlak worden geplaatst, met instelbare focus en schaalverdeling/dradenkruis ingebouwd in het objectief.

bottom of page