top of page

KLEUR & GLANSMETERS

Defelsko Glansmeter_edited.jpg

Defelsko PosiTector GLS Glansmeter 20/60/85°

De Defelsko Standaard of Advanced Body in combinatie met de meetsonde voor glans heeft u een compacte en gebruiksvriendelijke glansmeter. Of u alleen meet en de waardes afleest of alle informatie wilt opslaan is allemaal binnen handbereik. Met de 3 verschillende meetsondes 60°, 20°/60° of 20°/60°/80° heeft u de gehele range om glans metingen op coatings te doen tot uw beschikking.

TQC Sheen Glansmeter_edited.jpg

TQC Sheen Solo & PolyGloss Glansmeter

De TQC glansmeter is er in twee modellen. De glansmeter van Sologloss meet 60° en de glansmeter van Polygloss 20°/60°/85°.
De meethoek van 60º kan worden gebruikt voor elk oppervlak, van mat tot glanzend. Voor betere glansmetingen op hoogglanzende oppervlakken is de hoek van 20° beschikbaar, terwijl voor laagglanzende oppervlakken de hoek van 85° het meest geschikt is.

 

Rhopoint

Rhopoint IQ 20/60/85° Gloss Haze DOI Glansmeter

De Rhopoint IQ is een portable glansmeter die naast glansmetingen ook andere belangrijke reflectie eigenschappen van een oppervlak kan meten. 
Door naast de glans ook andere factoren te meten zoals de haze (=waas), het orange peel en waviness effect kunnen deze (ongewenste) effecten gekwantificeerd en gecontroleerd worden.

X-Rite RM200QC

TQC Sheen X-Rite RM200QC Spectrocolorimeter

De X-Rite RM200QC Spectrocolorimeter is een handzaam instrument dat de ruimte tussen beleving van het kleurbeeld en het meten van de daadwerkelijke materiaalkleur biedt bij controle op levering van inkomende goederen tot het uitleveren van het eindproduct. Dit samengebracht in een functioneel, draagbare meter op zakformaat, eenvoudig te bedienen en direct gereed voor gebruik, binnen een seconde een meting op uw voorwerp.

X-Rite Caspsure

X-rite Capsure Kleurenmeter voor kleurbepaling

Het revolutionaire handheld kleur meetinstrument dat nauwkeurig kleur meet over een breed scala van oppervlakken en materialen om zo een ​​exacte kleurmatch te produceren met een van de duizenden kleuren uit de beschikbare elektronische kleurenwaaiers(RAL en NCS).
 

De CAPSURE is licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken.

De CAPSURE is uitgevoerd met de 3 meest voorkomende kleurenwaaiers, namelijk de RAL Classic, RAL Design en NCS waaier. Meet een kleur en laat de CAPSURE de match doen!

bottom of page