top of page

HECHTINGSTESTER

TQC Sheen Master Paint Plate MPP

TQC Sheen Master Paint Plate Multitester

De MPP is een multi tool voor de dagelijkse schilder. De Master Paint Plate (MPP) Multitester SP3000 is een duurzame en draagbare cross-cut testkit waarop u kunt vertrouwen om uw inkten en coatings te inspecteren volgens internationale normen.

 

Beschrijving

De Master Paint Plate Multitester SP3000 is ontwikkeld door TQC Sheen, ons gespecialiseerde merk voor verftesten, en is een cross-cut hechtingstestkit. Met onze handige cross-cut testkit kunt u inkten en coatings testen volgens internationale normen. Het beschikt over 1 mm, 1,5 mm, 2 mm en 3 mm cross-cut hechtingstests.

 

De inhoud van onze cross-cut testkit

De Master Paint Plate Multitester is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een viscositeitsindicator en een natte-filmapplicator. Op de hoeken bevindt zich een kantenslijper om controles op de randafronding uit te voeren. Aan de onderkant hebben we een natte-filmapplicator toegevoegd van 0 tot 180 µm, terwijl de bovenrand een nivelleringstest biedt – om de viscositeit van een coating aan te geven.

 

Veelzijdige cross-cut testkit

U kunt zowel cross-cut-adhesietests als St. Andrew’s-cross-adhesietests uitvoeren met onze robuuste en gemakkelijk te vervoeren cross-cut-testkit.

 

Cross-cut testen in meerdere sectoren

Ons multifunctionele cosmetische meetinstrument wordt gebruikt in de meeste gevallen, waaronder de automobiel-, maritieme, inkt- en coatingindustrie en de bouwsector.

Kwalitatieve cross-cut testen – standaard!

De Master Paint Plate Multitester SP3000 is ontworpen om verschillende inkt- en coatingtests te ondersteunen volgens internationale cross-cut testnormen, waaronder:

GOST 15140

ISO2409

NEN-EN-ISO 2409:2003

ASTM D 3359

Cross-cut testtape

Onze cross-cut testkit wordt geleverd met een snijgereedschap en tape. We bieden ook de volgende cross-cut testtape-opties.

Productportfolio voor cross-cut testen

Binnen het Industrial Physics-portfolio hebben we tal van apparaten die zijn ontworpen om het testen van inkten en coatings te ondersteunen.

De TQC Sheen Cross Cut Adhesion Test KIT CC3000 is een volledig instelbare cross cut tester. De snijdiepte kan worden aangepast en de frees wordt geleid door twee kogellagers om reproduceerbare resultaten te garanderen.

Vervolgens maken we een reeks accessoires, waaronder de TQC Sheen Cross Cut Adhesie Testmessen – verkrijgbaar voor verschillende laagdiktes en substraten en volgens verschillende normen.

bottom of page