top of page

COATING LAAGDIKTEMETER

Defelsko PC PowderChecker.png
Defelsko PosiTest PC Scope of Supply
Defelsko PosiTest PC in gebruik
Defelsko PosiTest PC geluidsgolf
Defelsko PosiTest PC menu
Defelsko PosiTest PC afstand_edited_edit
Defelsko PosiTest PC Green Target Grid
Defelsko PosiTest PC Target Grid
Defelsko PosiTest PC Target Grid Screen

Defelsko PC Powder Checker poederdiktemeter voor de oven meten

De Defelsko PC poeder diktemeter meet de dikte van de poedercoating voordat het de moffeloven ingaat met een meetbereik 20 t/m 100 micron.

Het vroeg in het proces meten van de laagdikte is de sleutel tot het besparen op coatingmateriaal, het verbeteren van de coatingkwaliteit en het verminderen van inlooptijd en uitval.

De PosiTest PC Powder Checker meet niet-uitgeharde poedercoatings met behulp van contactloze ultrasone technologie om de uitgeharde dikte te voorspellen.

Klaar voor actie poeder checker prestaties

De PosiTest heeft een speciale, stand-alone unit die klaar is om te meten, direct uit de doos!

De innovatieve sensortechnologie van onze kosteneffectieve poederchecker maakt het gemakkelijker voor u om kleine buisjes, vreemde vormen en bewegende onderdelen te inspecteren.

Een snel presterende poederchecker

De PosiTest poederchecker is snel! Ideaal dus voor mensen die aan bewegende lijnen werken of te maken hebben met slingerende onderdelen.

Automatisch PosiTest poeder checker scannen

De automatische scanmodus van de PosiTest poederchecker neemt continu metingen terwijl u het gebruikt. Dit maakt het de ideale tool voor het analyseren van grote objecten.

Een digitaal duidelijk PosiTest-display

De PosiTest PC Poeder Checker beschikt over een gemakkelijk af te lezen digitaal kleurendisplay met hoog contrast. Dit wordt aangevuld met een eenvoudig, op pictogrammen gebaseerd menu. Het digitale display heeft een instelbare helderheid voor optimale zichtbaarheid in elke omgeving.

De PosiTest draagbare poederchecker

Onze PosiTest poederchecker wordt in de hand gehouden en werkt op batterijen. Het is ook ergonomisch ontworpen en lichtgewicht.

Gemakkelijke poeder checker metingen

De PosiTest Target Grid geeft tegelijkertijd zowel de afstand tot het onderdeel als de uitlijning weer. Dit maakt het meten een stuk eenvoudiger.

Duurzame poederchecker-technologie

Onze PosiTest poedercontrole apparaten zijn oplosmiddel-, zuur-, olie-, water- en stofbestendig. Dit maakt onze poeder checkers perfect voor ruwe poedercoating omgevingen.

Elke PosiTest tool wordt geleverd met een harde draagtas en een vervangbaar scherm dat de sensor beschermt. Ook krijg je twee jaar garantie bij aanschaf van deze handige en betrouwbare poeder checker.

PosiTest-kalibratie zonder gedoe

Voor de meeste poeders is geen kalibratie-aanpassing vereist, maar we bieden eenvoudige een- en tweepunts-kalibratie-aanpassingsopties met Cal-reset. Dit kan u helpen de nauwkeurigheid van uw testen op ongebruikelijke poeders of substraten te verbeteren.

Poeder checker geheugenopslag

De PosiTest poedercheckr biedt u een grote opslagmogelijkheid van 999 meetwaarden met middeling op het scherm. Deze opgeslagen metingen kunnen worden gedownload naar PosiSoft Desktop-software voor verdere analyse.

Testen met verbeterde USB-poedercontrole

De PosiTest De USB-toetsenbordmodus kopieert toetsaanslagen die eenvoudig naar een pc of PLC kunnen worden gestreamd. De USB-poort maakt een snelle, eenvoudige aansluiting op een pc mogelijk en dient ook voor continue stroomvoorziening.

PosiTest testkit voor poederdikte

Elk PosiTest poederdiktetestapparaat wordt geleverd met:

  • PosiTes t PC onuitgeharde poederdiktemeter

  • Keuze van droge laagdiktemeter

  • Twee DeFelsko Power Combs (modellen 1 en 4)

  • Kies uit zes geconfigureerde kits of stel er zelf een samen.

Testen met kwaliteitspoedercontrole – standaard

De PosiTest PC Powder Checker is ontworpen om testen te ondersteunen om te voldoen aan een aantal internationale normen, waaronder:

bottom of page