top of page

PROFIEL MET TESTEX TAPE

sp1570_edited.png
TQC Sheen Folie Diktemeter Sp1570
TQC Sheen Folie Diktemeter SP1570 Foto

TQC Sheen Filmdiktemeter t.b.v. de Testex Replica Tape

Met de Filmdiktemeter meet je het profiel m.b.v. de Testex Replica Tape. Na de meting wordt de 50 micron transparante laag eraf getrokken.

Beschrijving

U aangeboden door TQC Sheen , ons gespecialiseerde verftestmerk , de TQC Sheen Film Thickness Gauge is een betrouwbare film- en foliediktemeter, ideaal voor het meten van zogenaamde “replicatapes” zoals Testex®, die voornamelijk worden gebruikt om het oppervlakteprofiel te meten. Het biedt zeer nauwkeurige metingen in het bereik van 0 tot 1000 micron met een resolutie van 1 micron en een nauwkeurigheid van ± 5 micron.

Het grote en duidelijke display maakt het gemakkelijk om het instrument onder alle omstandigheden af ​​te lezen. De waarden kunnen worden weergegeven in microns of inches. De meter heeft een comfortabel handvat, voor gebruiksgemak en om de invloed van de handtemperatuur van de operator op de nauwkeurige metingen te minimaliseren.

Waarom filmdikte meten?

Het meten van de filmdikte en het beoordelen van de gladheid van een substraat kan essentieel zijn voor de kwaliteit van aangebrachte inkten en verven en coatings. Het kan opleveren Belangrijke informatie over hechting en hulp bij het onderhouden afwerkingskwaliteit en minimaliseer de materiaalkosten om de efficiëntie van de toepassing te verbeteren en tegelijkertijd de naleving van de contractspecificaties te garanderen. Het kan ook worden gebruikt voor het testen van de folies die worden aangebracht in flexibele verpakkingen. Meer informatie over testen van de dikte van verpakkingsfilms

Onze Film Thickness Gauge die voldoet aan de industrienormen

De TQC laagdiktemeter werkt volledig volgens ISO 8503-5, voor de voorbereiding van stalen ondergronden voor het aanbrengen van verven en aanverwante producten. Het stelt u ook in staat om te meten in overeenstemming met ASTM D4417-21 , de standaard testmethode voor veldmetingen van het oppervlakteprofiel van gestraald staal.

bottom of page